Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Elburg 8081

Schootsveld Wildemaet Elburg - 5 bouwkavels

8081 Elburg

Omschrijving

Wonen op een unieke locatie!
 
Schootsveld Wildemaet is gelegen langs de Wildemaetstraat, tegen het beschermde stadgezicht van Elburg, op loopafstand van de oude vesting.
 
Exclusieve ligging
Het is een kleine, in het groen gelegen exclusieve locatie in het oude...
Lees meer

Kenmerken

Status Verkocht Gebruiksoppervlakte 0 m² Inhoud 1 m³ t/m 750 m³ Perceeloppervlakte 650 m² t/m 1260 m² Start Verkoop 12-11-2018 Aantal kavels 5 Vrij 5 Aantal Bouwtypes 1 Woningtypen Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Wonen op een unieke locatie!
 
Schootsveld Wildemaet is gelegen langs de Wildemaetstraat, tegen het beschermde stadgezicht van Elburg, op loopafstand van de oude vesting.
 
Exclusieve ligging
Het is een kleine, in het groen gelegen exclusieve locatie in het oude schootsveld van de vesting Elburg en letterlijk vlakbij het Veluwemeer gelegen. In het oude schootsveld was het vroeger verboden in een mijl rondom de stad huizen te bouwen, zodat bij een aanval de bewoners zich snel en veilig konden terugtrekken achter de stadsmuren. Het enige wat er in het schootsveld gebouwd werd, waren schuren die snel weer afgebroken konden worden.
 
De vijf bouwkavels liggen in dit oude schootsveld, een unieke en historische locatie! Bovendien hebben de kavels naar bijna alle zijden een prachtig uitzicht over het voormalige schootsveld en de landerijen tot aan het Veluwemeer toe.
 
Bouwen op zo’n bijzondere locatie vraagt om zorgvuldige afwegingen voor de inpassing in het landschap en de omgeving. Daarom is bepaald dat alle woningen ontworpen moeten worden met eenzelfde samenhangende stijl. De basis voor deze stijl wordt vastgelegd in een beeldkwaliteitsplan die de randvoorwaarden aangeeft voor de bebouwing en het groen binnen Schootsveld Wildemaet.
 
Schootsveld Wildemaet omvat vijf royale kavels waarop u met veel vrijheid een woning kunt realiseren. Iedere kavel heeft een unieke ligging, afmeting en vorm.
 
Kavel 1. ca.  910  m²
Kavel 2. ca.  670  m²
Kavel 3. ca.  726  m²
Kavel 4. ca. 1300 m²
Kavel 5. ca.  930  m²
 
Uw individuele woonwensen bepalen welk perceel voor u het meest geschikt is. Wanneer u een kavel aanschaft kunt u meteen met een architect aan de slag op te bouwen naar eigen inzicht!
 
Start verkoop
De start van de verkoop wordt ingeluid met een gezellige inloopmiddag, waar u informatie ontvangt, vragen kunt stellen en uiteraard wordt er gezorgd voor een hapje en een drankje. U bent van harte welkom op maandag 12 november van 17.00 uur tot 19.00 uur op het kantoor van Makelaars-en Hypotheekkantoor De Boer aan de Oostendorperstraatweg 1 in Elburg.
 
Vanaf 12 november 12.00 uur start ook de online inschrijving. U kunt zich vanaf dat moment inschrijven voor één of meer kavels van uw voorkeur. Het kavelpaspoort, de definitieve v.o.n.-prijzen en alle belangrijke informatie over het verkoopproces staat dan op de website.
De inschrijving sluit op woensdag 21 november om 17.00 uur. U heeft dus even de tijd om de verkoopstukken te bestuderen en uw keuze vast te stellen. Alleen online ingevulde inschrijfformulieren tellen als inschrijving. Het maakt niet uit of u inschrijft op 12 november of de 21e, als uw inschrijving maar vóór 21 november 17.00 uur binnenkomt, want daarna worden de kavels toegewezen.
 
Overdracht Status Verkocht Indeling Gebruiksoppervlakte 0 m² Inhoud 1 m³ t/m 750 m³ Perceeloppervlakte 650 m² t/m 1260 m² Start Verkoop 12-11-2018 Aantal kavels 5 Vrij 5 Aantal Bouwtypes 1 Woningtypen Bouwgrond

Foto's

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.