Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Onder optie
Schootsveld Wildemaet, Bouwkavel 2,  Elburg in Elburg 8081

Schootsveld Wildemaet, bouwkavel 2, Elburg

8081 Elburg
Koopsom € 249.000,- v.o.n.

Omschrijving

Wonen op een unieke locatie!
Schootsveld Wildemaet is gelegen langs de Wildemaetstraat, tegen het beschermde stadsgezicht van Elburg, op loopafstand van de oude vesting.

Exclusieve ligging
Het is een kleine, in het groen gelegen exclusieve locatie in het oude schootsveld van de vesting Elburg en letterlijk vlakbij het Veluwemeer gelegen. In het oude schootsveld was het...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Wonen op een unieke locatie!
Schootsveld Wildemaet is gelegen langs de Wildemaetstraat, tegen het beschermde stadsgezicht van Elburg, op loopafstand van de oude vesting.

Exclusieve ligging
Het is een kleine, in het groen gelegen exclusieve locatie in het oude schootsveld van de vesting Elburg en letterlijk vlakbij het Veluwemeer gelegen. In het oude schootsveld was het vroeger verboden in een mijl rondom de stad huizen te bouwen, zodat bij een aanval de bewoners zich snel en veilig konden terugtrekken achter de stadsmuren. Het enige wat er in het schootsveld gebouwd werd, waren schuren die snel weer afgebroken konden worden.

De vijf bouwkavels liggen in dit oude schootsveld, een unieke en historische locatie! Bovendien hebben de kavels naar bijna alle zijden een prachtig uitzicht over het voormalige schootsveld en de landerijen tot aan het Veluwemeer toe.

Bouwen op zo’n bijzondere locatie vraagt om zorgvuldige afwegingen voor de inpassing in het landschap en de omgeving. Daarom is bepaald dat alle woningen ontworpen moeten worden met eenzelfde samenhangende stijl. De basis voor deze stijl wordt vastgelegd in een beeldkwaliteitsplan die de randvoorwaarden aangeeft voor de bebouwing en het groen binnen Schootsveld Wildemaet.

Schootsveld Wildemaet omvat vijf royale kavels waarop u met veel vrijheid een woning kunt realiseren. Iedere kavel heeft een unieke ligging, afmeting en vorm.

Kavel 1. ca. 835 m² Onder optie !
Kavel 2. ca. 650 m²
Kavel 3. ca. 695 m² Verkocht !
Kavel 4. ca. 1260 m² Verkocht !
Kavel 5. ca. 875 m² Verkocht !

Uw individuele woonwensen bepalen welk perceel voor u het meest geschikt is. Wanneer u een kavel aanschaft kunt u meteen met een architect aan de slag op te bouwen naar eigen inzicht!

Het kavelpaspoort, de definitieve v.o.n.-prijzen en alle belangrijke informatie over het verkoopproces staat dan op de website.
Overdracht Status Onder optie Koopsom € 249.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg, vrij uitzicht en open ligging Indeling Perceeloppervlakte 650 m² Kadasteroppervlakte 650 m² Kadastrale gegevens Gemeente Elburg Sectie B Perceelnummer 2581 Oppervlakte 650 m²

Foto's

Download PDF

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.