Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht o.v.
Hamermolen, Bouwnummers1 En 5 in Nunspeet 8071

Hamermolen, Bouwnummers1 en 5

8071 Nunspeet
€ 375.000,- v.o.n.

Omschrijving

VERKOOP GESTART!
DE INSCHRIJFPERIODE LOOPT TOT VRIJDAG 6 SEPTEMBER 2019, 16:00 UUR.


In de nieuwste wijk van Nunspeet, Molenbeek fase II, worden 2 robuuste en zeer royale hoekwoningen met aangebouwde garage gerealiseerd. De hoekwoningen bieden veel ruimte door de royale breedte ( 6,80 m!) en diepte van de woning en hebben een vloeroppervlakte van maar liefst 181 m². De...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2019 Woonoppervlakte 181 m² Aantal kamers 5
Lees meer

Omschrijving

VERKOOP GESTART!
DE INSCHRIJFPERIODE LOOPT TOT VRIJDAG 6 SEPTEMBER 2019, 16:00 UUR.


In de nieuwste wijk van Nunspeet, Molenbeek fase II, worden 2 robuuste en zeer royale hoekwoningen met aangebouwde garage gerealiseerd. De hoekwoningen bieden veel ruimte door de royale breedte ( 6,80 m!) en diepte van de woning en hebben een vloeroppervlakte van maar liefst 181 m². De woningen worden gasloos uitgevoerd en krijgen een ventilatiewarmtepomp voor warm water en verwarming van de woning.

Groen, groener, groenst! Nunspeet wordt omgeven door natuur. En in die mooie natuur kun jij straks wonen. Molenbeek is een landelijke nieuwbouwwijk met een dorpskarakter. De wijk ligt in een oud cultuurlandschap aan de noordoostkant van Nunspeet. Molenbeek is het gebied tussen de bestaande woonwijken De Brake en De Bunte.

In de straten van Molenbeek heerst een dorpse sfeer. De nieuwbouwwoningen krijgen een eigen gezicht, staan in rustige hofjes en worden gesierd door natuurlijke materialen.


De woningen worden gebouwd onder fraaie architectuur en in de gevels worden fraaie accenten aangebracht. Door de verschillende kapvormen ontstaat er een diversiteit in het gevelbeeld wat de woningen binnen hun eenheid een uniek karakter geeft.

Deze woningen worden gebouwd van hoogwaardige materialen en worden volledig geïsoleerd en voorzien van HR++ glas naar de huidige maatstaven. Standaard wordt de woning ingericht met een standaard sanitair (volgens showroom van Pijkeren Woningbouw), keuken kunt u naar eigen smaak en inzicht inrichten. De basis aansluitingen hiervan worden wel verzorgd. De begane grond (m.u.v. de berging) wordt voorzien van vloerverwarming. Uiteraard zijn er aantrekkelijke meerwerkopties mogelijkheden, welke op aanvraag verkrijgbaar zijn.

Indeling begane grond:
Entree, hal met trapopgang en meterkast. Toiletruimte, standaard betegeld en voorzien van een closet en fonteincombinatie. Royale L-vormige woonkamer. Open keuken. De keuken inrichting is voor eigen rekening.

Indeling 1e verdieping:
Overloop met toegang tot drie slaapkamers en de badkamer, welke standaard is voorzien van wand- en vloertegels, closet, douche en wastafel.

Indeling zolder:
Open zolderruimte met opstelplaats van de ventilatiewarmtepomp (Ecolution).

Voorzieningen en installaties:
- volledig geïsoleerde woningen (vloer-, spouwmuur- en dakisolatie, HR++ isolatieglas)
(garage en berging niet geisoleerd)
- hang- en sluitwerk conform inbraakwerendheid klasse II
- mechanisch ventilatiesysteem in toilet, badkamer en keuken
- rookmelders conform Bouwbesluit
- woningen worden aangesloten op openbare waterleiding-, elektriciteits-- en rioleringsnet

Het is mogelijk om op de standaard uitvoering van de woningen enkele indelings- en uitbreidingsvarianten toe te passen. De kopers krijgen gelegenheid om in een persoonlijk gesprek met de aannemer hieruit een keuze te maken, waarbij na de start van de bouw, de stand van de bouwwerkzaamheden bepalend is voor de resterende mogelijkheden.

Inbegrepen in de koopsommen "vrij op naam"":
- koopsom grond en ontwikkelingskosten
- bouwkosten inclusief loon- en materiaalstijging
- honorarium architect en constructeur
- verkoopkosten en makelaarscourtage
- notariskosten voor aankoop van deze woning
- leges bouwvergunning
- éénmalige aansluitkosten elektra, water en riolering
- Woningborgcertificaat

Niet inbegrepen in de koopsommen "vrij op naam":
- levering en plaatsing keuken
- eventueel meerwerk
- entreegelden en/of verhuiskosten voor telefoon
- afsluitprovisie notariskosten voor een (eventuele) hypotheekakte
- renteverlies tijdens de bouw voor de grond en over vervallen bouwtermijnen
- de eventueel bij vooruitbetaling verschuldigde premie voor een gemengde verzekering (afhankelijk van
hypotheekvorm)

Koopsom: € 375.000,-- v.o.n.


*Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Overdracht Status Verkocht onder voorbehoud Prijs € 375.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Hoekwoning Kwaliteit woning Luxe Subtype woning Niet-repeterend permanent Bouwjaar 2019 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg en in woonwijk Indeling Woonoppervlakte 181 m² Perceeloppervlakte 321 m² Gebouwgebonden buitenruimte 19 m² Inhoud 632 m³ Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 2 woonlagen en een zolder Energie Isolatie Volledig geïsoleerd Verwarming Vloerverwarming gedeeltelijk en warmtepomp Buitenruimte Tuin Achtertuin en voortuin Kwaliteit tuin Aan te leggen Parkeergelegenheid Garage Aangebouwd steen, voor 1 auto Voorzieningen Voorzien van elektra Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren en op eigen terrein Parkeeroppervlakte 19 m² (560 bij 340) Totaal aantal garages 1 Dak Soort dak Samengesteld dak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Nunspeet Sectie A Perceelnummer 6439 Oppervlakte 321 m²

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.