Mijn favorieten

Taxaties

Om verschillende redenen kan het nodig zijn de waarde van een huis te laten bepalen. Bijvoorbeeld voor het oversluiten van uw hypotheek, de aan- of verkoop van een woning, in verband met successierechten of voor de verzekering van uw huis. Onze be√ędigde taxateurs bezorgen u snel en professioneel het rapport dat u nodig heeft.

Onze taxatiedienst is scherp geprijsd, gediplomeerd, gecertificeerd, ingeschreven in het SCVM register en zeer bekend in de regio. Onze rapporten worden geaccepteerd door alle geldverstrekkers uit de regio en opgesteld conform het laatste model woningfinanciering, vastgesteld door het Contactorgaan Hypothecair Financiers (CHF) in samenwerking met de brancheverenigingen VBO, NVM, LMV en RVT.

Dagelijks voeren onze specialisten in opdracht van particulieren, beleggers, banken, verzekeraars en overheidsinstanties vele taxaties uit. Bijvoorbeeld voor het verkrijgen van een hypotheek, bij boedelscheiding, bij overlijden, bij waardebepaling van verhuurde bedrijfsobjecten, voor verzekeringsdoeleinden of in het kader van de Wet Waardering Onroerende Zaken (WOZ).Wij doen ook NWWI taxaties.

Klik hier voor meer informatie