Mijn favorieten

Nieuwbouw Elburg

Heeft u interesse in een nieuwbouwproject in uw regio? Wij zijn in de gemeente Elburg en Nunspeet de specialist in nieuwbouw. Grootschalige en kleinschalige nieuwbouwprojecten in de regio Elburg, Nunspeet, ’t Harde en Oldebroek en omgeving worden vaak via ons verkocht. Op deze pagina vindt u het actuele aanbod aan nieuwbouw. Daarnaast bent u bij ons ook aan het juiste adres voor een hypotheek. Heeft u interesse in een nieuwbouwproject op onze website? Neem dan contact met ons op via 0525 – 68 70 70 of stuur een mail naar elburg@boerbv.nl.
 

De voordelen van nieuwbouw Elburg


- Alles is nieuw, dus geen achterstallig onderhoud
- In de eerste jaren geen onderhoudskosten
- U kunt de indeling en de afbouw vaak beïnvloeden
- Keuken en badkamer kunt u zelf kiezen
- Verwarming en isolatie zijn naar de laatste maatstaven
- U betaalt geen overdrachtskosten, makelaarskosten en taxatiekosten
 

Procedure nieuwbouw


De start verkoop van grootschalige nieuwbouwprojecten worden vaak ingeluid met een gezellig inloopmoment op ons kantoor in Elburg. Tijdens deze inloop krijgt u alle beschikbare informatie over het nieuwbouwproject en krijgt u gelegenheid om vragen te stellen. Wij zorgen voor de hapjes en drankjes. Als er een verkoopbrochure is, krijgt u die mee naar huis om nog een rustig door te lezen.

Tijdens of kort na de start verkoop, besluit u of u zich inschrijft (online of offline) voor het nieuwbouwproject. U geeft uw voorkeur voor woning- of kavelnummer aan ons door. Nadat de inschrijving sluit, staat uw keuze vast. Daarna worden de kavels toegewezen. Bij veel animo vindt de toewijzing vaak plaats op basis van een loting.
 

Casco of kavel


Een nieuwbouwwoning kopen kan in de vorm van een kavel waarbij je zelf of met een architect het ontwerp bepaald. Bij Casco laat je de woning kaal opleveren. Je moet de woning dan nog zelf afbouwen.
 

De 3 belangrijkste voordelen van ons Makelaarskantoor


- NVM Makelaar in de regio Elburg en Nunspeet voor nieuwbouw - Specialist in nieuwbouw - Alles onder 1 dak: kopen, verkopen, financieren en verzekeren

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring