Mijn favorieten

Onze medewerkers

Elburg

Makelaar en taxateur
Edwin hecht waarde aan de opbouw van een vertrouwensband met u als klant. Hij heeft veel kennis van en ervaring met nieuwbouw en onderhoudsarme en energiezuinige woonvormen. Sinds 1998 is Edwin actief in de Gemeente Elburg en sindsdien betrokken bij nagenoeg alle nieuwbouwplannen in de gemeente. Hij herkent kansen en door zijn persoonlijk contact en fotografisch geheugen seint hij pro-actief zijn klanten in als zich daar een mooie mogelijkheid aandient en brengt graag e.e.a. samen met u tot een goed einde.

Klanten vinden hem eerlijk, transparant, ter zake kundig, met beide benen op de grond en als het menselijk aspect noopt tot bijv. een tijdelijk uit de verkoop nemen dan is hij flexibel en meevoelend.
Makelaar en taxateur
Marlies begeleidt het proces van de aan- of verkoop van uw huis van A tot Z. Van uitvoerende, praktische tot juridische werkzaamheden verzorgt zij persoonlijk en geeft zij niet uit handen. Op administratief vlak werkt zij nauw samen met de binnendienst. Op deze manier krijgt zij het complete beeld en het juiste gevoel bij uw woning en hoe u dat het beste kunt verkopen.
Klanten vinden haar spontaan, deskundig, standvastig, doortastend, vrolijk en recht door zee. Op basis van haar mensenkennis begrijpt zij heel goed dat u een goed gevoel moet hebben bij uw makelaar en deze volledig dient te kunnen vertrouwen. Haar missie is uw belangen veilig te stellen en zekerheid te bieden.
Erkend Financieel Adviseur
Met Jan-Jaap voert u gesprekken over hypotheken en hij adviseert u wat financieel wel of niet tot uw mogelijkheden behoort. Hij ontzorgt u volledig en geeft aansluitend ook advies welke verzekeringen u nodig heeft.

Klanten vinden hem enthousiast, stipt, betrokken, vertrouwd, komt afspraken na en gebruikt heldere taal bij complexe zaken. Hij regelt alles zodat u het uit handen kunt geven aan hem. Hij puzzelt graag met cijfers en krijgt er een kick van om die financiële oplossing voor u te vinden die compleet bij u past.
Commercieel medewerker binnendienst
Michelle houdt zich bezig met ontvangst klanten, secretariële, administratieve en promotionele ondersteuning van Jan-Jaap, Marlies en Edwin.

Zij is vriendelijk, heeft oog voor detail, werkt nauwkeurig, neemt initiatief, komt afspraken na en is vasthoudend in het bereiken van haar doel en dat is haar klanten een tevreden gevoel geven.